Home » Portfolio » Stichting Earlybirds

Een stichting naar mijn hart

Helaas heb ik vanaf heden een stop ingelast om voor Stichting Earlybirds te fotografen. Het lukte me niet meer gezien mijn eigen werkzaamheden, en de drukte rondom mijn gezin, hier nog vrijwillig de tijd voor vrij te maken. Ik hoop in de toekomst dit wel weer op te kunnen pakken. 

 

Vanaf 2015 tm 2019 fotografeerde ik vrijwillig voor Stichting Earlybirds. Ik zette me daar 1x per maand voor in. Ben of ken jij de ouder(s) die plotseling en veel te vroeg ouders zijn geworden? Via de website is er meer informatie te vinden en kun je een aanmelding realiseren. Kijk op https://stichtingearlybirds.nl

Naast het feit dat ik het enorm waardevol vind om iets voor anderen te doen, staat de stichting me ook na aan het hart. Onze beide kinderen zijn rand prematuurtjes (37 weken) en onze oudste heeft op de NICU gelegen. Een super beangstigende periode, waarin je als kraamvrouw geen kraamvrouw meer bent. Op dag vijf snelde ik achter de couveuse aan om met spoed van het ene ziekenhuis naar het andere te gaan. Slangetjes, piepertjes, een couveuse en ineens heel veel dingen waardoor we des te meer beseften dat ons kindje gewoon op het randje balanceerde.

Omdat onze zoon veel vroeger kwam kijken dan gepland, kwamen wij in aanraking met Early Birds. Jij kwam ons mannetje fotograferen en wat heb je dat goed gedaan. Je gaf ons niet alleen prachtige foto's, maar ook een geweldig moment. We voelden ons helemaal op ons gemak en hebben intens genoten van het uurtje dat je bij ons was. Alle zorgen konden we even vergeten en echt genieten. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens!

Wencke

 

Dat is mijn drive om andere ouders een lichtpuntje te geven tijdens hun turbulente start.
Het is zo’n heftige periode, waarin je voornamelijk in spanning zit en het hartstikke lastig is om echt te genieten van je kindje en van elkaar. Daarom is het ook zo belangrijk dat je na een tijdje, wanneer de rust is teruggekeerd, iets tastbaars hebt van de eerste momenten van je kindje. En elke keer, echt waar, krijg ik kriebels in mijn buik als ik het ziekenhuis nader om te starten aan de shoot. Ik doe het met zoveel liefde!