Ik ben Yvonne, ergens in de leeftijd van 30 jaar (😉) getrouwd met de stoerste brandweerman, twee prachtige, maar pittige meiden in de leeftijd van 10 en 12 jaar. Ik heb al heel lang een enorme passie voor fotografie. Jarenlang heb ik in de pedagogische/culturele sector gewerkt. In die jaren kwamen kwaliteiten van mij scherp naar voren, ik voel namelijk een grote warmte bij ieder mens en vind ieder mens enorm de moeite waard om aandacht te schenken. Deze warmte zorgde in combinatie met mijn passie, dat ik van mijn hobby mijn beroep maakte.

Mijn enthousiasme, mijn sociaal voelen, zorgt altijd weer voor een mooi eindresultaat. De verbondenheid met de klanten, waarbij alle wensen en verhalen uitgesproken kunnen worden en die ik altijd vol interesse opneem, staan garant voor een shoot die het verhaal vertellen zonder woorden. 

Ik ben een echte koffieleut, een familiemens en vrienden zijn onmisbaar. Het is bij mij thuis een komen en gaan van naasten, aanschuiven voor eten geen probleem, op de bank ploffen en schoentjes uit, ik houd van de bedrijvigheid waarbij iedereen zich thuis voelt. Een opgeruimd huis heb ik vaker niet dan wel, zalig dat thuis zijn en even niets moeten.

Naast dit niets moeten geniet ik van de voldoening die ik ervaar in mijn ondernemerschap, ik heb daarbinnen de ruimte gecreëerd om mij volledig kwijt te raken in mijn creativiteit en in dat wat ik wil overdragen. Als ondernemer heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij ik streef naar dat eindresultaat wat ik in mijn hoofd heb. Het eindresultaat dat is samengesteld uit de wensen van de klant en mijn beeld daarbij hoe dat vormgegeven moet worden.