Home » Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Madeleine
een maand geleden

Yvonne wat zijn de foto’s prachtig geworden, echt vakwerk!👌
Nogmaals bedankt!!🥰

Myrna
2 maanden geleden

Het is inmiddels al even geleden dat wij onze tweede shoot bij Yvonne gedaan hebben. Ze heeft onze kraambubbel prachtig vast gelegd, met haar newborn shoot.

Wendy Rutten
4 maanden geleden

Wauwwwww even een andere shoot. Een juf met een leerling van 15 jaar. Wat begon met de eerste onzekere foto, groeide uit tot een geweldige shoot. De leerling ging ervan groeien en kreeg er meer zelfvertrouwen door! En dat allemaal dankzij Yvonne. Wat geweldig hoe jij daar ook mee om kan gaan!!

Chantal Bisschops
4 maanden geleden

We hebben weer de kerst mini-shoot gedaan. De foto’s zijn weer prachtig. Onze dochter was in het begin verlegen. Maar Yvonne zorgt ervoor dat dit wegtrekt. De eerste foto’s met vingers in de mond van het verlegen doen. Maar daarna foto’s met een stralende, grote glimlach. Altijd weer een feestje de foto’s van Yvonne

Nancy Van Doornik
5 maanden geleden

Super mooie herfst fotoshoot gehad bij Yvonne. Wat doet ze dat goed. Zelfs de kindjes hebben er plezier in.

Pieter, Daisy, Tess, Tijn en Suze
5 maanden geleden

Het is al weer een tijdje geleden dat Yvonne bij ons is geweest voor de newborn shoot van Suze. Maar we zijn nog steeds superblij met het eindresultaat! Er hangt hier in de woonkamer dan ook een super mooie lijst met foto’s, die we samen met Yvonne hebben uitgezocht.
De shoot was heel gezellig en niks was te gek. Het was heel ongedwongen en we waren allemaal op ons gemak. Het enthousiasme van Yvonne is zo leuk!
Bedankt voor de mooie foto’s en de goede service!

Michael Moniek & Lynn
5 maanden geleden

Helaas ging vanewege de corona maatregelen onze newborn shoot niet door.. Maar met 6 maanden hebben we een super mooie shoot gehad bij Yvonne. We voelden ons vanaf het eerst moment al helemaal op ons gemak. Geen gekke poespas maar gewoon zo als wij zijn. En wauw! wat een prachtige foto's zijn het geworden! We hebben een schitterend album laten maken en ook dit heeft Yvonne weer mega mooi gefixed. Wij zijn echt super blij met de prachtige foto's. Het contact was ook heel fijn.. Wij hebben niks anders te zeggen dan dat je echt een topper bent Yvonne!

Geertje
5 maanden geleden

Wij hebben al verschillende shoots gehad en wat is het steeds weer een feestje!
Wij vertrouwen altijd volledig op Yvon haar vakmanschap en het eindresultaat overtreft dan ook altijd weer onze verwachting!

Joyce Smits
5 maanden geleden

Al paar keer bij Yvonne geweest met onze kinderen. Deze keer voor de herfstshoot. Yvonne had een toplocatie gevonden met erg duidelijke uitleg hoe we daar moesten komen! De communicatie met Yvonne is erg fijn en laagdrempelig. Om nog maar niet te spreken over hoe ze met kinderen omgaat, echt super! Zelfs mijn dochter van 2 die moe was, heeft ze er nog lachend opgekregen! Het eindresultaat is dan ook weer heel mooi, erg blij mee. Wij gaan zeker nog een keer terug bij Yvonne!

Marjanne Stoop
6 maanden geleden

Yovonne had al een reportage van het trouwen van onze dochter en ons kleinkind gemaakt. Die waren zo mooi dat de keus gemakkelijk was toen onze kinderen een familie shoot cadeau wilde geven aan ons. Yvonne neemt de tijd voor de reportage en voelde erg goed aan wat men wel of niet wil op de foto. Dus veel respect voor de ander. Ok toen we de foto's gingen bekijken, tijd genoeg en een duidelijke uitleg van wat er allemaal kan. Nu erg benieud naar het album.
Yvonne bedankt.
Groetjes Marjanne

Floor
6 maanden geleden

Na de trouwfoto's, newbornshoot, moederdagactie nu een familieshoot gedaan. Zoals altijd fijne, informele communicatie vooraf, een relaxte sfeer tijdens het shooten, alle tijd en geduld, leuke interactie met onze peuter. De foto's zijn prachtig, we zijn er enorm blij mee. Bedankt Yvonne, tot de volgende keer!

Marja
6 maanden geleden

Dankjewel Yvonne voor de prachtige foto's en de leuke en gezellige shoot van ons gezin. Geweldig hoe jij met de kindjes omgaat en ze aan het lachen krijgt. Je doet dit erg goed. Je weet ook precies wat de mooiste plekjes zijn om de foto's te maken. Het resultaat mag er wezen hoor! We zijn supertrots. Dit was de 2e keer dat we een fotoshoot van jou gehad hebben en we komen zeker over een paar jaartjes weer terug!

Brenda, Johan, Sara en Eva
6 maanden geleden

Wat ben je een fijn mens, ook Sara en Eva voelden zich op hun gemak. De foto’s zijn echt geweldig, te veel mooie om keuzes te maken.
Wij hebben nu al zin in maart en hopen dat onze bruiloft dan door kan gaan en met jou als fotograaf worden dat ook weer prachtige foto’s

Kasia
7 maanden geleden

Super leuke fotoshoot gehad met een prachtig resultaat😍 Ben er super blij mee echt een aanrader❣️

Linda
7 maanden geleden

Wat hebben we weer schitterende foto's van ons gezin! Yvonne zorgt er al snel voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en met een grapje krijgt ze hun makkelijk aan het lachen. Een ontspannen sfeer en gewoon een gezellig samen zijn. En heeft de jongste even geen zin, geen probleem doen we gewoon even wat anders. Yvonne weet de mooiste plekjes en luistert ook goed naar onze wensen. We hebben aan de shoot een mooie herinnering over gehouden en de foto's, die blijven voor altijd waardevol.

Hanneke
7 maanden geleden

Yvonne! Wat heb je ons een mooie herinnering bezorgd. Jij wist de shoot van onze grote familie in goede banen te leiden. Bijzonder om te zien hoe jij bij elke leeftijdscategorie andere gaven gebruikt om iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Dat is terug te zien in het mooie resultaat.

Sanne Fransen
7 maanden geleden

Lieve Yvonne, wat zijn we trots op de super foto's. Dat het zo mooi is geworden met vijf jongens had ik echt niet verwacht. Opa en oma zijn onwijs trots op de mooie foto's van de kleinkinderen en kijken er elke dag meerdere keren naar. Bedankt.

Sanne
7 maanden geleden

Wauw Yvonne,
Wat zijn het mooie, ongedwongen en spontane foto’s geworden. Bedankt dat je ons zo op ons gemak liet voelen en er echt de tijd voor nam! Hopelijk tot snel, als de kinderen (en wij ;) weer wat jaartjes ouder zijn.

Cor en Riekie
7 maanden geleden

Oo Yvonne wat heb je toch mooie en relaxte foto's gemaakt. Zo moeilijk om een keuze te maken.
het is een geweldig cadeau van de kinderen maar zo goed uitgevoerd door jou.
Dank je wel!!

Wendy Verhoeven
9 maanden geleden

Na de geboorte van onze 2e dochter hebben we een fotoshoot gepland. Tijdens de shoot heeft ze onze oudste dochter rustig laten wennen waardoor er een relaxte sfeer was. De foto's zijn erg mooi geworden! Bedankt voor de gezellige, fijne fotoshoot en een prachtige serie foto's van ons gezin! 😍

Ruud Heike Duuk Boet en Foof
10 maanden geleden

super fijne shoot gehad. Het was precies in de hectische corona tijd. Dus samen in goed overleg besproken hoe we dit gingen aanpakken. Het is net of er een vriendin bij je op bezoek komt.

Het resultaat is geweldig! Ze heeft mooie composities en weet goed met licht om te gaan. Dus mooie foto's gegarandeerd..

Ik ga haar zeker nog een keer bellen! Al is het maar voor een kopkoffie

Joyce,Frank, Juna en Dean
10 maanden geleden

Pasgeleden een gezin shoot gedaan met Yvonne!
Wij houden van stoere foto's in een stoere omgeving het liefst met veel staal en grafitti! Yvonne heeft goed meegedacht over welke locatie bij ons zou passen.
Onze dochter zit in een rolstoel dus is het soms lastig voor ons om het gezin goed op de foto te krijgen. De foto's zijn prachtig en we staan er als een compleet gezin op! Er is zelfs ruimte voor eigen ideeën zo wilde onze dochter graag haar kunsten laten zien en ook deze staan vastgelegd. Onze jongste zoon is net 3 en heeft echt een eigen wil, als hij er geen zin in heeft doet hij het ook echt niet! Bij yvonne voelde hij zich op zijn gemak en ging alles vanzelf!
Yvonne zal ons in de toekomst vast nog een keer voor haar camera zien staan!

Fleur
11 maanden geleden

Ontzettend genoten van de Newborn Shoot met Yvonne. De sfeer was direct ontspannen en de wijze waarop ze met onze 2-jarige dochter contact maakte was briljant.
Met ook nog eens een geweldig resultaat. We zouden het zo weer doen!

Irene
een jaar geleden

Wij hebben een newborn shoot geboekt bij crearix. Zelf natuurlijk ook veel foto’s gemaakt van onze tweeling, maar zo mooi als bij de shoot krijg je het zelf echt nooit! De foto’s zijn echt super mooi geworden! Heel puur. Ook onze omgeving reageert heel enthousiast op de mooie foto’s. Bij een volgende shoot gaan we zeker weer naar crearix.

Joyce van Haaren
een jaar geleden

In september 2019 gingen we trouwen, een heel fijn gesprek met Yvonne gehad over hoe en wat en waar heel relaxt. Op de dag zelf ging alles heel gemakkelijk. Yvonne heeft er echt oog op hoe we op de foto moesten staan en kijken echt top. Nu hebben we het boek gekregen en dat is nog mooier als dat we hadden gehoopt echt geweldig. Zéker een aanrader!! Bedankt Yvonne.

Laurie
een jaar geleden

In januari een Newborn shoot gedaan bij Yvonne.
Wat was er een ontspannen sfeer en wat nam je de tijd om ons kleine meisje prachtig op de foto te zetten.
Het kostte wat moeite, maar de foto's zijn super mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee!

Deirdre
een jaar geleden

In september hebben wij een familieshoot gedaan. Het was een cadeau voor mijn schoonmoeder zij wilde graag mooie foto's van de familie.
En wat zijn dat mooie foto's geworden. Door de fijne sfeer en het ongedwongen foto's maken zijn ze super geworden.
De kinderen hadden er niet altijd zin in, maar dan werd het na een paar minuten gewoon nog eens geprobeerd of op een andere manier.

Wij zijn allemaal heel erg blij met de foto's. Een aantal krijgen hier een mooi plekje op de muur.

Maayke
een jaar geleden

Fotograferen is sinds de geboorte van onze oudste zoon een hobby. Behalve van onze eigen kinderen maak ik ook regelmatig foto’s van vrienden en familie bij bijzondere momenten. Maar regelmatig kreeg ik mijn camera niet goed onder controle. Dan werkte alles mee maar lukte het me net niet om mijn camera goed in te stellen of het beeld was niet op het juiste punt scherp. Hierdoor viel ik toch weer snel terug in de automatisme stand van mijn camera wat eigenlijk ook weer zonde was. Dit moest anders dacht ik maar hoe…
Via mijn werk kreeg ik budget om in mezelf te investeren qua opleiding. Dit was natuurlijk geweldig maar hoe ging ik mijn combineren met een druk gezin, een onregelmatige baan en andere verplichtingen? Een fulltime fotografie-opleiding zou hier echt niet bijpassen.
De ongedwongen manier van fotograferen van Yvonne sprak mij altijd al aan en zodoende heb ik contact opgenomen met haar en gevraagd of zij misschien mogelijkheden had voor mij. Dus echt een op maat afgestemde opleiding waarin mijn leerdoelen behaald konden worden in combinatie met werk en gezin. Yvonne reageerde hier gelijk erg enthousiast op en zag zeker mogelijkheden. Samen hebben we een grove schets gemaakt voor een 1 op 1 coaching welke in totaal een half jaar zou duren.
We begonnen de coaching met het aanleren van de basisvaardigheden. Doordat Yvonne meerdere malen een model had geregeld kon ik het aangeleerde ook toepassen en heb ik geleerd hoe ik een model kan positioneren en sturen tijdens een shoot. Ook heeft Yvonne me tips gegeven waar je rekening mee dient te houden tijdens bijvoorbeeld een newborn shoot. Yvonne is heel open over haar eigen manier van aanpak maar geeft ook steeds aan dat je vooral je eigen manier moet ontdekken. Je het echt moet doen op de manier die bij jou past en goed voelt. Ze voelt haarfijn aan waar je als persoon behoefte aan hebt qua ontwikkeling en past hier zonodig het lesprogramma op aan. Yvonne is een enthousiast, lief en erg geduldig mens. Ze denkt in mogelijkheden en wilt je echt verder helpen.
Voor iedereen die zich, net als ik, breder wilt oriënteren op het gebied van fotografie raad ik Yvonne echt aan. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt je bent bij Yvonne aan het juiste adres.

Mariëlle Buijs
een jaar geleden

Of het nu een EarlyBirds shoot betreft, een love shoot, een kerststoot, een shoot buiten of onze bruiloft, keer op keer maakt Yvonne de mooiste foto's. Hoe zij de puurheid weet te vinden en de emoties weet te pakken op beeld, dat kunnen maar weinig fotografen. Yvonne behoort tot de topfotografen van ons land.

Iris Dijkhuizen
een jaar geleden

In 1 woord GEWELDIG. Wat doe je het super goed. Zelfs ons kleinste draakje die lekker dwars en heel verlegen is. Kreeg jij mooi op de foto. Wij komen zeker nog een keer terug bij je!! Dankjewel

Karine kuppens
2 jaar geleden

Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Het was een super relaxte fotosessie en dat straalt ook van de foto 's af.
En hoe ze met Julia bezig was vond ik onwijs knap. Ze betrekt er ook alles bij, onze hond Toby en de katten. Plus de babykamer.
Wij zijn erg tevreden, dankjewel yvonne!

Irene
2 jaar geleden

Wat een super mooie foto’s heeft Yvonne van ons gezin gemaakt! Tijdens de shoot stelde ze ons op ons gemak en hierdoor werden het hele spontane foto’s waarbij de kinderen ook erg veel lol hadden. Ook mochten de kinderen zelf plekjes kiezen op de hei waar ze op de foto wilden. Dat vonden ze helemaal super! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Zeker een aanrader!

Lieke
2 jaar geleden

Wauwwww vorige week de foto’s ontvangen van de shoot met onze newborn! En wat zijn ze geweldig geworden. Ik heb er gewoon geen woorden voor... Onze complimenten voor de prachtige foto’s die je maakt en hoe je met ons en de kids om gaat!! Zo’n ontspannen sfeer! Jij zorgt dat iedereen het leuk vindt om op de foto te gaan. Zelfs een eigenwijze peuter die mee werkt! Nogmaals onwijs veel bedankt voor alles!! En tot de volgende keer!

Nancy
2 jaar geleden

Super mooie en leuke foto's kregen we als eindresultaat van Yvonne. Ze neemt alle tijd, ze weet de kindjes enthousiast te maken zodat je spontane foto's krijgt. Lief mens en ook nog eens een vakvrouw. Ik zeg zoek niet verder😁

Gemmy en bart
2 jaar geleden

Zo onwijs blij met het eindresultaat wat een vakvrouw ben jij!!
Je luistert echt naar wat je graag wil.
En tijdens de shoot was het ook gewoon oprecht gezellig. We hebben genoten
Dankjewel