Home » Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
6 dagen geleden

Wij hebben een super leuke maar vooral mooie fotoshoot gehad. Yvonne neemt alle tijd voor de kids waardoor er een ongedwongen sfeer is, heel fijn. Het is niet goedkoop maar de mooie en blijvende herinnering is het zeker waard.

Wendy Bakermans
19 dagen geleden

Yvonne heeft onze trouwfoto’s gemaakt
Wat zijn wij blij met deze foto’s.
Ze zijn super geworden.
Ook echt een lieverd

Janneke
een maand geleden

Wat een fijne, gezellige en ontspannen vrijdagochtend hebben we gehad. Zoveel rust, vertrouwen en positiviteit straalde je uit. Onze 2 oudste kindjes vonden het geweldig om foto’s te mogen maken op hun eigen kamers. Dit was zo vertrouwd voor ze. Dit zie je echt terug in de foto’s. De foto’s zijn echt prachtig geworden en we zijn er echt zo blij mee! Yvonne, je hebt echt vakwerk geleverd! Daar zijn we je heel dankbaar voor!

Rebecca Op den Buijs
een maand geleden

Super leuke mini kerstshoot gehad zoveel leuke foto’s was moeilijk te kiezen uiteindelijk acht bestanden gekozen en twee bestanden extra gekregen ivm het completer maken van het fotoboekje helemaal happy met het resultaat en Yvonne is super wij komen zeker nog een keer terug 😋

Diana
een maand geleden

Hele mooie, pure foto's!! Zoveel mooie, welke ga je dan afdrukken?

Yvonne heeft voor de 3e keer ons gezinnetje op de foto gezet. Onze kinderen en wij voelen ons lekker op ons gemak... je vergeet bijna dat ze er is (en dit is een groot compliment!) waardoor de foto's heerlijk puur zijn. Je ziet onze kinderen gewoon zoals ze zijn. Prachtig!

Lieke
een maand geleden

Een paar weken terug hebben wij met onze familie een shoot gehad bij Yvonne. Wat een prachtige resultaten!! Doordat Yvonne zo enthousiast is, vonden zelfs de mannen het niet erg om op de foto te gaan. En wat was het een relaxte sfeer! Niks moest, maar alles mocht! Zelfs ons dochtertje van 1 vond het geweldig. Nogmaals bedankt voor de gezellige middag en natuurlijk voor de prachtige foto’s. Wij komen zeker nog een keer terug!

Linda
2 maanden geleden

Wat een leuke en mooie foto's maakt Yvonne! Door haar enthousiasme hadden de kinderen er ook meteen zin in. Dit zie je echt terug waardoor we nu super blij zijn met deze mooie herinnering! Dank je wel Yvonne!

Lieke
2 maanden geleden

Wij hebben al 3 shoots gehad bij Yvonne; 1 van ons dochtertje die toen 1,5 jaar was, daarna een van ons gezinnetje, en een weekje geleden nog een kerstfoto’s laten maken van onze 2 kindjes.

Yvonne is erg leuk in omgang met de kindjes en maakt prachtige foto’s! Lekker ongedwongen, een aanrader! Super bedankt Yvonne :-)!

Geertje
2 maanden geleden

Yvonne bedankt voor de prachtige foto’s! De kindjes voelde zich meteen op hun gemak bij jou en dat zie je terug in de foto’s! Wij komen zeker nog eens terug!

Jerney Wermeester - De Nachtoppas van Brabant.nl
3 maanden geleden

In juni heb ik een zakelijke fotoshoot gedaan met Yvonne. Ik kende haar nog niet maar een andere fotografe raadde haar aan. Ik ben haar dankbaar voor die tip want ik ben erg blij met het resultaat.
Al bij ons eerste telefonisch contact viel me op hoe goed Yvonne luistert, vragen stelt en meedenkt. Ze kon me al direct bij de kennismaking op mijn gemak stellen. Niets was Yvonne te veel, ze wist nog een mooie locatie dus húp de auto in.
De foto's hebben een mooie kleur en sfeer. Ook het album was net een cadeautje.
Yvonne, nogmaals dank en ga zo door met je enthousiasme en toewijding!

Niek van Heijst
3 maanden geleden

Yvonne krijgt het voor elkaar om iedereen spontaan op de foto te krijgen en zelfs om onze 4 kinderen 2 uur lang vrolijk mee te laten doen. Hoe doe je dat toch? De foto's zijn echt prachtig geworden en alle drie onze gezinnen zijn er helemaal happy mee! Dankjewel, zeker ook namens ons pap en mam

Marije Kalis
4 maanden geleden

Vandaag kwam het mooie album binnen. <3 Yvonne is super lief en heel relaxed. Ze legt mooie momenten vast en het is allemaal niet zo geijkt. De foto's zijn prachtig van kleur en het album is ook een plaatje! Wij zijn blij!

Mirjam broeren
4 maanden geleden

Hele goede, creatieve fotograaf. Die in weinig tijd en met de kleinste middelen de mooiste plaatjes kan schieten. Vooral met jonge kinderen is het lastig maar ze vonden het zelfs heel leuk. Resultaat mag er natuurlijk ook zijn, we zijn sust blij!!

Anouk van der Velden
5 maanden geleden

Vorige week hebben wij een lifestyle shoot laten schieten door Yvonne. Het zijn hele mooie pure foto's van ons mooie meisje met haar paps en mams ;)

Alle lof naar Yvonne, wat een topper is dat! Ze kwam bij ons thuis, wat natuurlijk heerlijk is met zo'n klein meisje van pas 5 weken oud. Onze dochter was niet helemaal in haar hummetje en daar speelde Yvonne perfect op in! Uiteindelijk is daar
Niets van te zien op de foto's en zijn wij super blij met het resultaat en krijg ik leuke reacties op haar foto's en de manier van fotograferen.

Zet hem op Yvonne, en mocht er een volgende shoot plaats vinden dan komen wij zeker bij je terug.

sanae
6 maanden geleden

Mei van dit jaar heeft Yvonne onze trouwdag vastgelegd. Yvonne heeft van te voren erg fijn meegedacht voor een passende service voor onze dag. Op de dag zelf was het prettig en vertrouwd om Yvonne er bij te hebben. Bij de leuke, spontane en emotionele momenten, voelde Yvonne de situatie erg goed aan, en heeft ze ons voorzien van prachtige herinneringen van onze dag!
Heel dankbaar!

Nancy
7 maanden geleden

Na de geboorte van onze jongste dochter wilden we graag mooie foto’s van haar en van ons gezin. Yvonne heeft daarom in een shoot lifestyle en newborn foto’s gemaakt. We vonden het wel spannend, hoe zou onze oudste dochter (3 jaar) het doen? Maar vanaf het moment dat Yvonne binnenkwam wisten we dat het goed zat. Ze was enorm lief voor onze dochter en die mocht lekker zichzelf zijn. Ze vond het ook fantastisch dat ze Yvonne mocht helpen bij de newborn shoot. Wij zijn erg blij met het resultaat, echt fantastisch mooie foto’s! Heel licht, puur en zoals we zijn.

Simone Vd Heuvel
7 maanden geleden

Verrassing voor opa en oma! En wat waren ze blij verrast, met het eindresultaat maar ook hoe makkelijk de shoot ging. Je had direct de kids te pakken en zij gingen dan ook een uur lang enthousiast met je aan de slag. Creatief, spontaan en gezellig, dat was onze shoot. En nu nog de moeilijke keuze uit al die mooie plaatjes maken, welke komt bij opa en oma aan de muur... Yvonne, super bedankt voor een bijzondere ochtend!

Anita Arjan Leah
9 maanden geleden

Wij zijn een gezinnetje dat nog nooit een fotoshoot had gedaan. Totdat de moederdagactie van Yvonne voorbij kwam. Beetje onzeker en onwennig kwamen we binnen maar Yvonne stelde ons meteen op ons gemak. Ook ons dochtertje van bijna 4. En wauw, wat een leuke spontane foto’s kwamen uit deze shoot. Je liet ons lachen, gek doen, serieus kijken en de resultaten zijn prachtig. Volgende shoot weer bij jou! 100% zeker.

Sharona en Danny vd Eerden
9 maanden geleden

Wij zijn al verschillende keren met Yvonne foto's wezen maken. Nu met de geboorte van onze tweeling jongens is Yvonne ook weer geweest. Elke keer opnieuw weet ze ons te verassen met haar vak werk. Yvonne maakt herinneringen leg dit vast met het juiste gevoel en geweldige kwaliteit. Lieve Yvonne weer bedankt voor deze prachtige foto's

Peggy
9 maanden geleden

Voor de derde keer een fotoshoot gehad met Yvonne!! Wat was het weer een feest! Hartstikke lief voor de kinderen en de foto’s zijn zoals elke keer weer super mooi! Bedankt Yvonne x

Manita
9 maanden geleden

Voor de 2de keer een shoot gedaan bij Yvonne. Zo fijn, persoonlijk en lief voor de kinderen.
De foto's zijn zoals gewoonlijk weer prachtig, echt zoals mijn kids zijn, helemaal zichzelf.
Volgend jaar zeker weer!

Maaike
9 maanden geleden

Wauw wat zijn de foto's van onze dochter Merel prachtig geworden! Ik ben ze vol trots aan iedereen aan het laten zien :D

De foto's zijn heel mooi, warm, sfeervol en liefdevol geworden, echt super knap hoe je dit hebt gedaan en hebt weten vast te leggen. En ook hoe je met Mereltje om ging was erg fijn, het voelde gewoon goed! Wij konden ons ding doen en haar gewoon verzorgen terwijl jij de foto's maakte, wat prachtige plaatjes heeft opgeleverd. Maar ook de keren dat je haar aandacht trok begon ze breeduit te lachen, zo mooi om te zien! Voor haar voelde het dus ook duidelijk goed, heel erg fijn want het is nogal een kieskeurig dametje. Niets dan complimenten dus!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Iris Olmanst
10 maanden geleden

Hallo Yvonne

Bedankt voor je mail via Jessica.
Zou je mij iets meer kunnen vertellen over de prijzen en pakketten voor 6 en 8 uur fotografie?
We hebben inmiddels contact met een aantal andere fotograven maar moeten onze keuze nog bepalen.
De trouwdatum is 5-7-2019.

Groetjes Iris

Fam cromsigt
een jaar geleden

Erg blij met onze foto s! Yvon is altijd enthousiast! Omzettend leuk met kinderen je voelt je meteen op je gemak! Het resultaat is ook echt super mooi!

Familie Huijberts Duffhues
een jaar geleden

Wij zijn echt super tevreden met de werking van Crearix!! Lekker spontaan en gewoontjes.
Als een kindje even niet mee werkt. Dan niet, hij doet vanzelf weer mee. En dat is ook zo.
Het eindresultaat is ook geweldig. Echt super mooie foto's!!
Wij zijn blij dat we yvonne (Crearix) hebben gevraagd voor de fotoshoot.

Echt een aanrader.

Ga zo door meid!!

Fam. Ilbrink- Post
een jaar geleden

Die eerste weken met je kindje, dat is zo’n bijzonder gevoel. In de intimiteit van je ‘kraambubbel’ in je vertrouwde thuis, je kindje ontdekken en genieten van je nieuwe gezin. Vlinders in m’n buik als ik daar aan denk. Tijdens die periode wilden we dat de tijd stil bleef staan…

Yvonne is meer dan geslaagd om dit magische gevoel voor altijd vast te leggen, zodat we zo af en toe nog even, in het hoekje van de bank, weg kunnen dromen...

Aandacht voor Voetzorg
een jaar geleden

Hoi Yvonne,

Ik heb je gevraagt of je me kon helpen aan impressie foto's voor de krant om op die manier wat over mezelf te vertellen en de sfeer daarbij te laten voelen die ik wil uitstralen met mijn bedrijf.
Ik ben trots op mijn bedrijf en jouw foto's laten dat zien!!

Bedankt nogmaals!

Hartelijke groet,

Monique Verbruggen
Aandacht voor Voetzorg

Mendy
een jaar geleden

Lieve Yvonne

Super blij zijn wij ook weer met deze foto's.! Je bent 2.5 jaar geleden bij ons geweest voor de newborn shoot van Fleur die was fantastisch daardoor was de keus niet moeilijk om je nog een keer te vragen. Geweldige foto's zijn het weer geworden. !

Super bedankt Yvonne.

Fam. Pijnenborg
een jaar geleden

In oktober een mooie herfst shoot gehad met onze 2 jongens van 3 en 1 jaar. Dat is een hele uitdaging maar gelukkig voor Yvonne geen probleem! Bedankt voor de mooie foto’s:)

Fam van Kuik
een jaar geleden

In augustus is onze zoon geboren en hebben voor Crearix gekozen om het geboorte kaartje te laten ontwerpen.
We hebben er echt super goede en mooie reacties op gekregen.
Ze evalueert de wensen en kom zo tot het gewenste ontwerp.
Hebben net zo lang op en neer gemaild totdat we helemaal tevreden waren, echt heel fijn!
Ze denkt ook creatief mee en dat maakt het dan ook weer leuk. Ech super tevreden!!

Familie van der Schoot
een jaar geleden

Hoi hoi,

Wij hadden tijdens de zwangerschap een Foto-shoot bij Yvonne kado gekregen..
Yvonne was heel flexibel want we wilde de foto-shoot pas wanneer onze dochter 9 maanden oud was.. totaal geen probleem voor Yvonne..
We hebben aangegeven dat we zelf niet graag op de foto gaan.. Yvonne met haar enthousiasme ons over weten te halen voor een paar foto's.. en ze zijn werkelijk prachtig!

Met het enthousiasme van Yvonne werden wij gestuurd en toch ook los gelaten in waar wij ons prettig bij voelde.. en de foto's van mijn dochter zijn echt te leuk.
Ze had alle geduld voor onze Pip en deed alles op het tempo van Pip, zelfs nog een snelle kledingwissel gedaan.. geen probleem.. een paar spulletjes van Yvonne volledig bedenkt met taart en glazuur.. geen probleem..
Zelfs nog wat extra foto's gekregen buiten het pakket om..
Top fotograaf

Wencke
2 jaar geleden

Lieve Yvonne,

Omdat onze zoon veel vroeger kwam kijken dan gepland, kwamen wij in aanraking met Early Birds. Jij kwam ons mannetje fotograferen en wat heb je dat goed gedaan. Je gaf ons niet alleen prachtige foto's, maar ook een geweldig moment. We voelden ons helemaal op ons gemak en hebben intens genoten van het uurtje dat je bij ons was. Alle zorgen konden we even vergeten en echt genieten. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens!

Natasja
2 jaar geleden

Goedemorgen,
tijdens mijn vakopleiding fotografie ben ik in aanraking gekomen met stichting Earlybirds. Het toeval wil dat mijn broer en zijn vrouw nu een premature drieling hebben gekregen. Graag zou ik voor hun daar een fotoreportage van maken. Nu is mijn vraag een beetje, welke lens gebruik je meestal in zo'n ziekenhuiskamer? Ik zou het namelijk zo zonde vinden als blijkt dat ik met mijn lenzen niet toe kan komen.
Ik hoor het graag.
Groetjes Natasja de Nijs
(natasja de nijs fotografie)

Mariëlle
2 jaar geleden

Yvonne weet precies het juiste moment te fotograferen. Puur en mooi. We hebben hele bijzondere, fijne herinneringen aan de EarlyBird-shoot. Onze kleine man wordt vanzelf groter en dan zullen we Yvonne zeker weer vragen voor een fotoshoot.

Nancy en freddie
2 jaar geleden

Yvonne heeft voor ons de geboortekaartjes gemaakt van onze zoon die afgelopen woensdag geboren is. Ze kwam naar het ziekenhuis en had alle aandacht voor onze beide kids. Onze oudste wilden we ook graag op de foto's. Yvonne speelde daar goed op in en had onze dochter meteen enthousiast gemaakt dat ze ook op de foto's wilde. Terwijl ze gezegd had niet op de foto te willen. Binnen 1 dag onze kaartjes klaar en nog een serie prachtige foto's!
Wij zijn heel blij met het resultaat en met de toffe samenwerking.
Straks nog een life shoot daar kijken we nu al naar uit!
Groetjes Nancy en Freddie.