Home » Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Lieke
5 dagen geleden

Wauwwww vorige week de foto’s ontvangen van de shoot met onze newborn! En wat zijn ze geweldig geworden. Ik heb er gewoon geen woorden voor... Onze complimenten voor de prachtige foto’s die je maakt en hoe je met ons en de kids om gaat!! Zo’n ontspannen sfeer! Jij zorgt dat iedereen het leuk vindt om op de foto te gaan. Zelfs een eigenwijze peuter die mee werkt! Nogmaals onwijs veel bedankt voor alles!! En tot de volgende keer!

Nancy
23 dagen geleden

Super mooie en leuke foto's kregen we als eindresultaat van Yvonne. Ze neemt alle tijd, ze weet de kindjes enthousiast te maken zodat je spontane foto's krijgt. Lief mens en ook nog eens een vakvrouw. Ik zeg zoek niet verder😁

Gemmy en bart
3 maanden geleden

Zo onwijs blij met het eindresultaat wat een vakvrouw ben jij!!
Je luistert echt naar wat je graag wil.
En tijdens de shoot was het ook gewoon oprecht gezellig. We hebben genoten
Dankjewel

Judith van Kasteren
3 maanden geleden

Het valt niet mee om een meisje van bijna 2,5 jaar ontspannen op een foto te krijgen, maar Yvonne krijgt het voor elkaar! Ontzettend leuk om te zien hoe ze Fem betrekt bij het maken van de foto’s, binnen een mum van tijd voelde Fem zich op haar gemak en daar is het resultaat ook naar. Aan alles is gedacht, Yvonne neemt de tijd om het perfecte plaatje te maken. Ze is professioneel en luistert naar je wensen. Het album is het ietsje op de taart!
Crearix is zeker een aanrader!
Heel erg bedankt voor de mooie foto’s Yvonne!

Liefs Thijs, Loes, John, Judith & Fem

loes van den Berg
3 maanden geleden

Hallo Yvonne,

Heb net de reeks bekeken en ik wil je echt heel erg complimenteren over de shoot.
Wat een talent heb jij! Dank je wel dat je deze momentjes voor ons hebt weten vast te leggen.
We kijken uit naar het mooie album.

Groetjes Loes

Nikky
4 maanden geleden

Vorige week voor het eerst een shoot gehad! Als super fijn ervaren, heel leuk met en voor de kindjes en het resultaat.... IK BEN HELEMAAL VERLIEFD. Wij gaan zeker nog wel terugkomen. Super!

Floor Koelewijn - Stoop
4 maanden geleden

Na jaren het werk van Yvonne via social media en vrienden via de zijlijn gevolgd te hebben werd het tijd om zelf shoots te plannen. Yvonne en haar stagiaire Janne hebben onze bruiloft, de zwangerschap en ons pasgeboren meisje op een prachtige manier vast gelegd. Yvonne is open, eerlijk en erg toegankelijk. Communicatie verloopt vlot en soepel. Ze weet met haar enthousiasme in korte tijd een fijne sfeer te creeeren waarbij wij, onze hond en onze dochter ons prettig voelden. Mochten zich weer foto waardige momenten aandienen, kies ik zonder twijfel meteen weer voor Yvonne!

Rianne van den broek
4 maanden geleden

Wow wow wow wat is het mooi geworden. Ik ben echt niet van de fotoshoots maar ik vond het echt super leuk om te doen. Yvonne stelt je helemaal op je gemak en het ging daardoor allemaal vanzelf. Echt een aanrader voor iedereen. Yvonne, super bedankt dat je dit speciale moment zo mooi hebt vast gelegd.

Anneke Vos
4 maanden geleden

Samen met mijn moeder en zoontje voor de 2 e keer de Moederdag shoot gedaan ! In totaal de 4e fotoshoot ! Wij zijn weer ontzettend blij met het resultaat . Prachtige foto’s en een geweldig contact met Yvon , ze denkt mee , is creatief , en ontzettend warm en liefdevol worden we altijd ontvangen . Jaxx voelt zich meteen op zijn gemak !
Bedankt weer Yvon .
Groetjes Ineke Anneke en Jaxx

Mandy van den Bogaard
5 maanden geleden

Wauw en dan krijg je de foto’s binnen van de moederdag actie... ik werd er even stil van! Onze meiden staan er precies zo op hoe ze zijn! En dat is wat Yvonne zo goed kan! De kids op der gemak stellen en boem daar zijn de gave foto’s!
Nogmaals super bedankt Yvonne!
We komen zeker nog een keertje terug!

Rian
5 maanden geleden

Foto's maken met mijn gezin...liever niet. De onzekerheid over het eindresultaat was groot. Toen kwam Yvonne voorbij. Door haar fijne berichtjes vooraf was ik al enorm gerustgesteld. En in de 1e minuut van het fotomoment zelf was de rest van de spanning ook weg. Ik heb genoten van de tijd voor de lens met mijn gezin. Zo ontspannen. En daarna helemaal van het eindresultaat.
Ben jij ook onzeker? Probeer het dan eens bij Yvonne. Wat een fijn, oprecht mens. Écht je zult versteld staan van wat zíj ziet. Hóe ze jou en je gezin ziet. Ik durf zeker weer!

Merel van Lanen
5 maanden geleden

Moederdagshoot.. Wat een cadeautje!!! Geen enkel moment het ongemakkelijke gevoel gehad van ‘het op de foto gaan’. Mijn dochter had de smaak te pakken en Yvonne maakte er 1 groot spel van. Èn de resultaten zijn daar!Kortom super blij mee en zeker een aanrader!!

Irene
5 maanden geleden

Voor Moederdag een korte fotoshoot buiten gedaan. Het was in de ochtend en maar 2 graden. Desondanks zie je hier niks van terug op de foto’s! Ze zijn super mooi geworden!

Kristie Raaijmakers
5 maanden geleden

Yvonne is een geweldige coach en workshopleider. En niet te vergeten een hartstikke lief mens. Vanuit superveel passie en enthousiasme doet ze er alles aan om je vooruit te helpen en zoveel mogelijk te leren.

Ik heb onlangs een 1 op 1 workshop lifestyle newbornfotografie gehad bij Yvonne en ze heeft me werkelijk op alle vlakken geholpen. Geen geheimen, maar écht meedenken. Zo heeft ze zelfs een momentje in de dag ingeruimd om foto's van mij te maken, in een stijl die veel meer passen bij mijn huidge werkwijze dan de foto's die op dat moment nog op mijn website stonden. Hier heb ik niet eens om gevraagd. Ze deed dit gewoon. Klasse!

Yvonne deelt veel over hoe zij het aanpakt, maar blijft benadrukken dat je het moet doen op een manier die bij jezelf past. En vooral dat laatste heeft mij echt de ogen geopend en nieuwe inzichten gebracht. Met vele workshops en curusussen heb ik heel veel leuke dingen geleerd en nieuwe kennis opgedaan waar ik abosluut veel aan heb gehad. Maar wat ik nu zie is dat ik me soms iets te veel liet meenemen in de werkwijze van iemand anders. En wat voor een ander werkt, hoeft jou niet per sé te passen. Door dicht bij mezelf te blijven heb ik mijn nieuwe weg gevonden in mijn bedrijf en heb ik weer alle passie en enthousiasme hervonden om er keihard mee aan de slag te gaan. Bedankt daarvoor Yvonne!

De workshops van Yvonne zijn een aanrader voor elke fotograaf die een stapje verder wil komen in zijn bedrijf met lifestyle reportages van newborns, kindjes en families.

Daniëlle
5 maanden geleden

Lieve Yvonne,
De mooiste dag van ons leven heb jij voor ons vast gelegd. Wat hebben wij genoten van die dag! En wat vonden we het fijn dat je alles voor ons heb vast gelegd. Je hebt de mooist momenten vast gelegd maar ook de meest ontroerende momenten.

Je bent altijd zo lekker je zelf en dat maakt het zo fijn dat je bij onze dag was! Heel erg bedankt voor alles❤️

Liefs

Sanne & Bart
5 maanden geleden

Lieve Yvonne

Voor de tweede keer heb jij geweldige foto's van mijn gezin gemaakt. De laatste keer was extra bijzonder. Mijn lieve toekomstige man geeft mij een shoot cadeau voor Valentijnsdag. Een keer had ik tegen hem gezegd, als wij ons mooie gezin vast gaan leggen dan wil ik het door Yvon laten doen. Wat was ik blij, ik wist zeker dat wij weer gave foto's gingen krijgen. Drie jaar geleden was het nog een hobby van Yvon, nu is het haar beroep.
Deze shoot was heel bijzonder en is prachtig geworden. Yvon is rustig, heeft veel geduld,neemt de tijd en heeft leuke ideeën. Alles is bespreekbaar en niets is Yvon te veel. Wij zijn weer meer dan te vrede en de volgende shoot gaat weer door Yvon gemaakt worden.
Een echte aanrader!

Yvonne, nogmaals bedankt voor de geweldige foto's

Liefs Sanne

Mendy
5 maanden geleden

Yvonne,

Voor ons wilde jij wel een keer uit je comfort zone stappen. Ik had je gevraagd om een vier generatie foto te maken. Omdat mijn oma door haar dementie niet meer van huis kan kwam jij met alle plezier naar haar toe en met jou enthousiasme hebben we fantastische waarde volle foto's gemaakt van en met oma. Ik ben je heel dankbaar dat je dit voor ons hebt willen doen..

Je maakt mooi vakwerk.

Lieve groetjes Mendy

Janine Fransen
5 maanden geleden

Ik voelde me meteen bij Yvonne op mijn gemak. En dat is heel fijn wanneer je voor de camera staat. Yvonne kwam bij ons op locatie foto's maken en zag direct welke plekjes buiten geschikt waren voor het maken van de mooiste foto's. Ben er heel content mee. Voor een volgende fotosessie zal ik Yvonne zeker weer vragen. Ik kan haar van harte aanbevelen. Warme groet, Janine Fransen

Wesley van Eijndhoven
6 maanden geleden

Enthousiast, professioneel en een ontzettend goede fotograaf. Dat is hoe ik Yvonne zou willen omschrijven. We hebben een ontzettend leuke fotoshoot gehad met ons gezin, dat prachtige foto's heeft opgeleverd. Onze kleine trots heeft ook genoten van de shoot en hij staat er super op!

Hanneke
6 maanden geleden

Hi lieve Yvonne,
Yvonne is een topper in haar vak. Zo ontzettend lief en fijne uitleg. Wat ik zocht in de workshop, heb ik gevonden! Erg bedankt! Liefs Hanneke van Buuren.

Gwendoline
6 maanden geleden

Op 30/03/2019 heb ik een super leuke workshop baby lifestyle kunnen volgen bij Yvonne! Ik heb een nieuwe kijk op foto’s maken en bewerken gekregen! Wat mij nu ontzettend veel tijd bespaard door haar tips! Ik ben niet alleen gegroeid in mijn eigen kunnen, maar heb er ook ontzettend leuke mensen leren kennen. Het maakte niet uit of je al ver gevorderd was of niet. Yvonne paste haar aan en gaf waar nodig extra informatie om te kunnen groeien als fotograaf. Geen enkele vraag was te veel en werd met veel enthousiasme beantwoord! Dank u Yvonne dat ik deze bij jou kon volgen en hoop ooit nog eens een workshop te kunnen volgen!
Groetjes Gwendoline

Margriet
6 maanden geleden

Op vrijdag 15 maart de workshop baby lifestyle fotografie gevolgd bij Yvonne. Het was een ontzettend leuke en leerzame workshop. Zonder enige terughoudendheid deelt Yvonne al haar kennis met de cursisten en haar enthousiasme en bevlogenheid is enorm inspirerend. Het maakt niet uit welk niveau van fotografie je beheerst, ze schakelt moeiteloos over.
Bovenal verliest Yvonne geen moment de behoeften van (in ons geval) moeder en kind uit het oog. Hun welzijn ging duidelijk voor, het perfecte plaatje kwam op de 2e plaats.
Tijdens de shoot werden er vele tips en trucs gegeven en na de shoot was er nog uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Geen vraag werd ontweken of het nu direct betrekking had op de shoot of op iets totaal anders zoals bijv. het werven van klanten.
Naderhand ook nog contact gehad met Yvonne over o.a. nabewerking. Ook dan geeft ze waardevolle tips en kritieken.
@Yvonne, je bent een bevlogen en inspirerend mens en leermeester. Je hebt geen idee hoe waardevol deze ontmoeting voor mij was. Dank je wel dat je bent wie je bent! Met hartelijke groet,
Margriet

Elske
6 maanden geleden

CakeSmash time!
We hebben een cake smash shoot gedaan bij Yvonne. Wat was t leuk en wat was de decoratie in de studio mooi! Sam moest even wennen, maar was zo op haar gemakje met Yvonne en Janne. Ze mocht lekker haar gangetje gaan en zichzelf zijn. Daar zijn super mooie foto's uit gekomen, gewoon zoals ze is en lekker spontaan. Na de cake smash nog even in badje, dat vond ze geweldig! Lekker kliederen en weer schoon! Yvonne heeft voor onze Sam haar verjaardagskaartje ontworpen en is heel mooi geworden! Onze wensen heeft ze er in meegenomen en in overleg heeft ze het perfecte kaartje gemaakt voor Sam haar 1e verjaardag.
Bijzonder om zo'n mooie shoot te doen voor haar 1e verjaardag!

Tonny Nikkelen
6 maanden geleden

Hoi Yvonne,

Ik heb vandaag de workshop lifestyle baby fotografie bij jou gevolgd. Ik heb genoten van deze workshop! Erg fijn hoe begrijpelijk je het allemaal uitlegd en daar ook de tijd voor neemt. Ik hoop in de toekomst zeker nog meer workshops bij jou te kunnen volgen.
Bedankt!!

Groetjes Tonny

Sweet Style
7 maanden geleden

Ik heb voor Yvonne de decoratie mogen verzorgen voor de kerstshoot in haar studio. Tijdens het gesprek hadden we direct een klik samen. Yvonne is een enthousiast en lief persoon, waar je je direct goed bij voelt. Ze maakt schitterde pure foto’s en heeft goed oog voor detail. Ze is zeker een fotograaf die ik graag aan mijn klanten voorstel!

Laura
7 maanden geleden

Wauw, zo ontzettend blij met de mooie foto’s die Yvonne heeft gemaakt van mijn gezin! De sfeer tijdens de shoot was ook zo fijn, lekker spontaan en rustig! Een echte aanrader!
Nogmaals bedankt Yvonne! X

Inge
7 maanden geleden

Wij zijn fan van Yvonne. Ze heeft al meerdere malen de mooie momenten met ons gezinnetje vast mogen leggen en we zijn iedere keer zo blij en verrast met de mooie toffe foto’s. Yvonne heeft zoveel passie voor haar vak en dat zie je zo goed terug in de foto’s. We kijken nu al uit naar de volgende shoot!

Tom & Charlotte
7 maanden geleden

In de zomer van 2018 heeft Yvonne onze bruiloft mogen fotograferen. Het zijn echt onvergetelijke foto's geworden. Hoe Yvonne zelfs de kleinste emoties weet vast te leggen op haar film is onovertroffen. Haar kracht is dat ze je een heel veilig gevoel geeft en op de dag zelf zich bijna onzichtbaar over de ceremonie begeeft en zelfs de anders verborgen emoties weet te vangen. Onvergetelijk en zeker iedereen aan te bevelen!

Jolijn
7 maanden geleden

Ik kan het iedereen aanraden!! De ontspannen sfeer.. ongedwongen niks moet en alles mag! Het enthousiaste van yvon spat eraf! Daarnaast is yvon een kei in t vastleggen van de spontane momenten tijdens de shoot! Erg blij met de foto s! Ik kom zeker weer terug!

Nicky
7 maanden geleden

Onze dochter en haar vriendinnetje hebben samen een super leuke shoot gehad. Ze hadden er enorm veel plezier in en de foto’s zijn super leuk, en heel mooi.
Haar broertje mocht ook even mee op de foto en jij zorgde ervoor dat ze allebei zichzelf waren en erg mooi en spontaan op de foto stonden....
Enorm bedankt voor het leuke resultaat...
groetjes nicky

Joyce
7 maanden geleden

Wederom hebben wij pas 2 shoots gehad. 1 zakelijk voor de kerstkaart van de autogarage van mijn man en 1 zwangerschapshoot. Intussen ben ik de tel kwijt geraakt hoevaak we al met Yvon geschoten hebben, maar keer op keer met een overweldigend resultaat. Zo blij met deze beelden weer. Waar onze oudste eerst helemaal niet hield van op de foto gaan staat hij nu te springen om weer mooie foto’s met Yvon te maken. En dat komt puur door haar persoonlijkheid, ze weet de kinderen echt gerust te stellen en met vrolijkheid en openheid te benaderen. Nu alweer zin in de Life style shoot wanneer ons jongste telgje er is...
Bedankt Yvon !!!

Linda
8 maanden geleden

Wij hebben een super leuke maar vooral mooie fotoshoot gehad. Yvonne neemt alle tijd voor de kids waardoor er een ongedwongen sfeer is, heel fijn. Het is niet goedkoop maar de mooie en blijvende herinnering is het zeker waard.

Wendy Bakermans
9 maanden geleden

Yvonne heeft onze trouwfoto’s gemaakt
Wat zijn wij blij met deze foto’s.
Ze zijn super geworden.
Ook echt een lieverd

Janneke
9 maanden geleden

Wat een fijne, gezellige en ontspannen vrijdagochtend hebben we gehad. Zoveel rust, vertrouwen en positiviteit straalde je uit. Onze 2 oudste kindjes vonden het geweldig om foto’s te mogen maken op hun eigen kamers. Dit was zo vertrouwd voor ze. Dit zie je echt terug in de foto’s. De foto’s zijn echt prachtig geworden en we zijn er echt zo blij mee! Yvonne, je hebt echt vakwerk geleverd! Daar zijn we je heel dankbaar voor!

Rebecca Op den Buijs
9 maanden geleden

Super leuke mini kerstshoot gehad zoveel leuke foto’s was moeilijk te kiezen uiteindelijk acht bestanden gekozen en twee bestanden extra gekregen ivm het completer maken van het fotoboekje helemaal happy met het resultaat en Yvonne is super wij komen zeker nog een keer terug 😋