Reactie plaatsen

Reacties

Steffie en Sander
een jaar geleden

Twee jaar geleden lieten wij de bijzondere tijd na de geboorte van ons eerste kindje vastleggen door Yvonne. Ondanks onze ‘foto vrees / niet graag op de foto willen’ was het een super fijne ervaring met prachtig resultaat. Dat maakt dat ik vanaf het moment dat ik zwanger was van onze tweede zoon wist dat ik weer zo’n mooi fotoalbum wilde voor hem, dus dat we wederom bij Yvonne moesten zijn. Wat een creativiteit, professionaliteit, geduld en perfectie heeft Yvonne en dat is terug te zien in (ook dit keer weer) alle foto’s. Zelfs nu met een rondspringende peuter erbij zijn de foto’s zo puur en waardevol geworden. Ze heeft onze verwachtingen opnieuw overtroffen waardoor wij gewoon niet kunnen kiezen welke foto’s we allemaal in ons album willen hebben. Duizendmaal dank aan Yvonne en dus zeker een aanrader voor iedereen!

Lieke
een jaar geleden

De beste die ik ken! Verzekerd van prachtige foto’s!

Anita Arntsen
2 jaar geleden

Wij hebben Yvonne als onze fotograaf bij onze bruiloft en wij zijn super blij met onze keuze. Foto's zijn fantastisch en Yvonne is een fantastisch person om mee te werken, zeker eenaanrader voor super mooie fotos. Yvonne bedankt. Gr, Anita en

Ineke Visser-Houtepen
2 jaar geleden

We hebben een fotoshoot gekregen en deze was in 1 woord fantastisch. Wat een leuke fotograaf. Ze weet iedereen een spontane lach op het gezin te toveren. Ik ben ongeneeslijk ziek en dit is een waardevol geschenk voor nu maar ook voor later voor mijn familie. Een echte aanrader!

Inge Van Esch
2 jaar geleden

Een echte topper is Yvonne!!
Al meerdere reportage’s bij Yvonne gedaan en allemaal even mooi!
Afgelopen week met de hele familie(10 personen)!
Yvonne werkt heerlijk ontspannen en haal echt in iedereen het beste naar boven, gewoon zoals je bent sta je ook op de foto!
Lekker een grote kan koffie en koekjes mee zodat het echt allemaal relaxed gaat!
We hadden een zeer gezellige avond, met weer schitterde foto’s!!
Een echte aanrader dus!!!

De Laat
2 jaar geleden

Bedankt Yvonne voor de prachtige foto’s, het fijne contact en de prachtige locatie Sonse Heide . Graag tot ziens namens ons allemaal

Joyce Smits
2 jaar geleden

Na al regelmatig bij Yvonne geweest te zijn met het gezin tijdens de minishoots, is ze nu bij ons thuis gekomen voor de newbornshoot van ons 3e kindje! Ik wist meteen toen ik zwanger was: ik wil dat Yvonne de foto's maakt als hij/zij geboren is. Ze is zo ontzettend leuk met de kinderen! Ze krijgt ze altijd aan het lachen en ze hebben daardoor niet het gevoel dat ze op de foto "moeten". Ze vragen dan ook regelmatig wanneer ze weer op de foto mogen bij Yvonne, wat een compliment! Want op de foto gaan is niet hun grootste hobby 😉
De ochtend van de newbornshoot verliep heel relaxt en fijn. Yvonne staat open voor ideeën van ons en gaat hier heel enthousiast in mee, echt super!!
En dan was daar het moment van de foto overdracht.. Ik werd meteen emotioneel bij het zien van de foto's, ben er zo ontzettend blij mee! Ze heeft zoveel waardevolle momenten vast weten te leggen. Met name de foto's van onze 3 kinderen samen zijn echt zo puur en mooi! Ik vind het gewoon bijna jammer dat er geen vierde kindje gaat komen om deze momenten weer vast te laten leggen door Yvonne 😉
Naast de prachtige foto's die Yvonne maakt, is het contact ook nog eens heel fijn, laagdrempelig en is ze super flexibel.
Alleen maar lof!!

Linda van Gastel
2 jaar geleden

We hadden een leuke mini shoot met Yvonne!
Erg ontspannen. Ze kreeg de kids goed mee.
Yvonne bedankt voor de mooie herinnering.

Groetjes Linda

Ria van Houtum
2 jaar geleden

Lieve Yvonne, bedankt voor een hele gezellige shoot met weer geweldige foto's. Groetjes Ria

Jacqueline Engeln
2 jaar geleden

Met enthousiasme en leuke frisse ideeen die bij ons passen krijgt Yvonne mij/ ons over de foto “angst” heen. Daardoor zijn het hele mooie en toch ook spontane foto’s. Ook het stukje zogezegde nazorg is zorgvuldig en passend! Wij zijn er erg blij mee.

Chantal Bisschops
2 jaar geleden

Na vele leuke ervaringen hebben wij onlangs mijn ouders een reportage cadeau gedaan. Het resultaat is echt fantastisch. Vooraf wist ik niet zo goed wat mijn ouders ervan zouden vinden maar ze genieten nog steeds van de shoot en nu van de mooie foto’s. Onze dochter had er niet altijd zin in maar Yvonne weet het altijd zo te draaien dat ze weer vrolijk is en straalt op elke foto. Als ik een bepaalde weg in rij vraagt ze tegenwoordig: gaan we weer naar Yvonne? Als ik dan zeg dat dat niet zo is, is haar antwoord: ow jammer. Als je kind graag naar de fotografe gaat is dat toch een dik compliment.

A Konings
2 jaar geleden

Zo blij met de herfst fotoshoot! Er zaten echt zoveel waanzinnig mooie foto's tussen dat ik niet wist welke ik moest kiezen 😃. Echt top overleg gehad met yvonne. Dibond echt een aanrader! Lieve yvonne bedankt voor je geduld en de waanzinnig mooie foto's.

Maaike van Abeelen
2 jaar geleden

In 2018 heeft Yvonne een fotoshoot gedaan van onze dochter Merel, dus het was logisch om haar ook te vragen voor de shoot met onze kersverse zoon Lukas. En weer waren het super mooie foto's! En minstens zo belangrijk: weer een hele fijne ervaring. Yvonne nam uitgebreid de tijd voor ons, speelde leuk in op Merel en het voelde gewoon heel natuurlijk. Merel vond het zo leuk dat ze, toen Yvonne weg was, vroeg wanneer "die aardige foto mevrouw" weer terug komt. Dat noem ik nog eens een compliment!

Familie gloudemans
2 jaar geleden

He ivonne we hadden een super gave hefstshoot gehad. Hele mooie locatie. Zoals ik aan haar aangegeven had staan we niet graag op de foto. Ik zelf vooral niet. Maar het eind resultaat is super.kon gewoon niet kiezen . Super gaaf dat het spontane foto's zijn geworden. Bedankt ivonne voor de mooie foto's en gezellige middag. Echt een aanrader

Sonja Legius
2 jaar geleden

Wat een leuke fotoshoot hebben we gehad. Heel ongedwongen en dat zie je terug in de foto's ! Goede service en een fijn contact bij de shoot, maar ook daarna. Echt een aarader !

Tom Anouk Liv en Finn
2 jaar geleden

We hebben onlangs de herft mini shoot geboekt bij Yvonne. We hadden deze shoot op een geweldige locatie. Yvonne heeft het zo leuk gedaan, man lief staat niet graag op de foto's maar mij is uiteindelijk heel erg blij met de prachtige foto's. Ze heeft zoveel leuke ideeën en de kindjes deden het ook super knap doordat Yvonne ze steeds aan het lachen kreeg. Wederom weer heel blij met de foto's die gemaakt zijn. Thanks Yvonne voor alle tijd die je hebt genomen en het prachtige resultaat.

Familie van der Heijden
2 jaar geleden

Yvonne is een super fijne fotograve.
Ze verstaat haar vak en voelt mensen goed aan. Tijdens onze gezinsshoot had ze snel in de gaten dat onze dochter het leuk vind om mee te helpen/regelen. Het is een feestje om door Yvonne gefotografeerd te worden. De foto's zijn echt super mooi geworden.
Groetjes van ons

Wilco & Anka
2 jaar geleden

Lieve Yvonne,

Wat heb jij onze dag mooi vastgelegd! Je bent een fijn mens om mee samen te werken.

Vooraf heb je ons veel tips, ideeën en input gegeven tijdens onze fijne gesprekken. Op de dag zelf kwam je met leuke ideeën voor de groepsfoto's en onze fotoshoot. En wat een resultaat! Wauw, echt kippenvel gewoon. Je weet precies hoe je de emotie moet vastleggen.

Bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn.

Liefs,
Wilco & Anka

Bianca
2 jaar geleden

Wij hebben de herfstminishoot geboekt. Yvonne had een super leuke locatie uitgekozen en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Een aanrader dus!

Romy en Tom
3 jaar geleden

Lieve Yvonne,
Wat ben jij een ontzettend fijn mens! Je hebt onze bruiloft op een prachtige, maar enthousiaste manier vast weten te leggen. Het was een feestje om jou de hele dag om ons heen te hebben. De foto's zijn prachtig geworden! Wat is het mooi om deze dag nogmaals te kunnen beleven met deze prachtige beelden. Dank je wel!

Nick
3 jaar geleden

Super goede ervaringen met Yvonne!!
al meerdere keren foto's laten maken door Yvonne en het blijft me toch altijd verbazen hoe mooie foto's er weer uit komen. Het is Super fijn hoe Yvonne contact met je legt en je dan ook op je gemak stelt. Zeker een aanrader voor iedereen.

Anne
3 jaar geleden

Ieder jaar met de moederdagactie zijn wij erbij. Prachtige foto's maakt Yvonne! Ze haalt het beste in iedereen naar boven. Ook de kinderen die het nog even spannend vinden of zelfs liever niet op de foto willen weet ze op een natuurlijke manier om te buigen en prachtig vast te leggen. Ook dit jaar weer heel blij met het resultaat!

Ruud Cromsigt
3 jaar geleden

We hebben al vaker door Yvonne foto's laten maken. Elke keer is het weer een mooi resultaat waar we erg blij mee zijn! De shoot zelf is altijd in een ontspannen en ongedwongen sfeer, en de kids die houden daar juist van. We zijn erg blij met deze mooie herinneringen en ik kan Yvonne dan ook aan iedereen aanbevelen. Top werk en ga zo door! Nogmaals bedankt!

Jolijn Pijnappels
3 jaar geleden

Lieve yvonne

We hebben pas bij jou een new born shoot gedaan! In een woord het was geweldig! Jouw enthousiasme en jouw manier van fotograferen niks moet alles mag is ontzettend fijn! Je voelt je echt op je gemak. Je hebt ons op de een bijzonder en intiem moment vast gelegd als gezin. Waardevolle foto s! Dank je wel hiervoor!!

Groetjes Jolijn

Irene
3 jaar geleden

Als fotograaf zijnde had ik best een grote verwachting en die heeft Yvonne meer dan waar gemaakt. Echt een geweldig leuke shoot gehad! Het was even spannend hoe de jongste het zou gaan doen, maar Yvonne brak meteen het ijs en dat zie je terug op de foto’s. Alle 4 de kids en ook wij staan er heel leuk op. Stuk voor stuk prachtig! We komen zeker nog een keer terug.

Joyce Smits
3 jaar geleden

Al een aantal keer bij Yvonne geweest met ons gezin. En wat was het weer een super leuke shoot! Mijn kinderen zijn normaal niet zo van op de foto gaan maar als ze naar Yvonne mogen staan ze te springen! Ze vinden het hartstikke gezellig. Nu al zin in de shoots die nog gaan volgen! Bedankt voor de prachtige foto's, niet in woorden uit te drukken hoe blij ik er mee ben 🥰

Madeleine
3 jaar geleden

Yvonne wat zijn de foto’s prachtig geworden, echt vakwerk!👌
Nogmaals bedankt!!🥰

Myrna
3 jaar geleden

Het is inmiddels al even geleden dat wij onze tweede shoot bij Yvonne gedaan hebben. Ze heeft onze kraambubbel prachtig vast gelegd, met haar newborn shoot.

Wendy Rutten
3 jaar geleden

Wauwwwww even een andere shoot. Een juf met een leerling van 15 jaar. Wat begon met de eerste onzekere foto, groeide uit tot een geweldige shoot. De leerling ging ervan groeien en kreeg er meer zelfvertrouwen door! En dat allemaal dankzij Yvonne. Wat geweldig hoe jij daar ook mee om kan gaan!!

Chantal Bisschops
3 jaar geleden

We hebben weer de kerst mini-shoot gedaan. De foto’s zijn weer prachtig. Onze dochter was in het begin verlegen. Maar Yvonne zorgt ervoor dat dit wegtrekt. De eerste foto’s met vingers in de mond van het verlegen doen. Maar daarna foto’s met een stralende, grote glimlach. Altijd weer een feestje de foto’s van Yvonne

Nancy Van Doornik
3 jaar geleden

Super mooie herfst fotoshoot gehad bij Yvonne. Wat doet ze dat goed. Zelfs de kindjes hebben er plezier in.

Pieter, Daisy, Tess, Tijn en Suze
3 jaar geleden

Het is al weer een tijdje geleden dat Yvonne bij ons is geweest voor de newborn shoot van Suze. Maar we zijn nog steeds superblij met het eindresultaat! Er hangt hier in de woonkamer dan ook een super mooie lijst met foto’s, die we samen met Yvonne hebben uitgezocht.
De shoot was heel gezellig en niks was te gek. Het was heel ongedwongen en we waren allemaal op ons gemak. Het enthousiasme van Yvonne is zo leuk!
Bedankt voor de mooie foto’s en de goede service!

Michael Moniek & Lynn
3 jaar geleden

Helaas ging vanewege de corona maatregelen onze newborn shoot niet door.. Maar met 6 maanden hebben we een super mooie shoot gehad bij Yvonne. We voelden ons vanaf het eerst moment al helemaal op ons gemak. Geen gekke poespas maar gewoon zo als wij zijn. En wauw! wat een prachtige foto's zijn het geworden! We hebben een schitterend album laten maken en ook dit heeft Yvonne weer mega mooi gefixed. Wij zijn echt super blij met de prachtige foto's. Het contact was ook heel fijn.. Wij hebben niks anders te zeggen dan dat je echt een topper bent Yvonne!

Geertje
3 jaar geleden

Wij hebben al verschillende shoots gehad en wat is het steeds weer een feestje!
Wij vertrouwen altijd volledig op Yvon haar vakmanschap en het eindresultaat overtreft dan ook altijd weer onze verwachting!

Joyce Smits
3 jaar geleden

Al paar keer bij Yvonne geweest met onze kinderen. Deze keer voor de herfstshoot. Yvonne had een toplocatie gevonden met erg duidelijke uitleg hoe we daar moesten komen! De communicatie met Yvonne is erg fijn en laagdrempelig. Om nog maar niet te spreken over hoe ze met kinderen omgaat, echt super! Zelfs mijn dochter van 2 die moe was, heeft ze er nog lachend opgekregen! Het eindresultaat is dan ook weer heel mooi, erg blij mee. Wij gaan zeker nog een keer terug bij Yvonne!