Een professionele fotoshoot voor jullie pasgeboren baby

Wow! Na er maanden naar uitgekeken te hebben is het moment nu daar: jullie baby is geboren! Inrichten van de babykamer, geboortekaartjes ontwerpen en een naam kiezen die bij jullie kindje past. Vol verwachting hebben jullie de afgelopen periode gewerkt en met liefde zaken uitgekozen. En nu is jullie trots er.

Als moeder van twee prachtige kinderen en het zien van veel kindergeluk bij gezinnen als fotografe weet ik als geen ander hoeveel gelukkige momenten jullie samen nog gaan beleven. Hoe mooi zou het zijn, als ik als fotografe, één van jullie geluksmomenten mag vastleggen op beeld. Professionele newborn fotografie waar jullie altijd met trots op kunnen terugkijken.

Pure professionele fotoreportage van je pasgeboren baby

Ze zijn nog zo klein

Maar wat groeien kinderen snel. Dat gevoel als kersverse ouders: het kwetsbare kleine kindje zien maar tegelijkertijd ook realiseren dat het zo snel groeit.

Op dit moment zit je waarschijnlijk nog in de drukte en roes als ouder van een pasgeborene. Je wordt een soort geleefd. Kraamvisites met beschuit en muisjes, slapeloze nachten om je huilend kindje te troosten, maar wat voel je daarnaast een hoop warme onvoorwaardelijke liefde voor je kindje. En wat wil je die liefde graag delen met anderen. Daarbij zijn professionele foto’s het middel die je vol trots kunt laten zien.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat je kindje zo natuurlijk mogelijk op de foto’s komt, foto’s die kenmerken in mimiek, uiterlijk en/of beweeglijkheid laten zien. Die kenmerken laten zich vaak zien in contact met jullie als ouders, broertje(s) en/of zusje(s) of op een speciale plek in of rondom huis. Jullie als ouders kunnen mij dat het beste aangeven en ik speel daar met liefde en aandacht op in. Met mijn professionele kijk kan ik het beeld vatten.

 

“Wauw wat zijn de foto's van onze dochter Merel prachtig geworden! Ik ben ze vol trots aan iedereen aan het laten zien :D

De foto's zijn heel mooi, warm, sfeervol en liefdevol geworden, echt super knap hoe je dit hebt gedaan en hebt weten vast te leggen. En ook hoe je met Mereltje om ging was erg fijn, het voelde gewoon goed! Wij konden ons ding doen en haar gewoon verzorgen terwijl jij de foto's maakte, wat prachtige plaatjes heeft opgeleverd. Maar ook de keren dat je haar aandacht trok begon ze breeduit te lachen, zo mooi om te zien! Voor haar voelde het dus ook duidelijk goed, heel erg fijn want het is nogal een kieskeurig dametje. Niets dan complimenten dus!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!”

Maaike

 

Kilometer vergoeding buiten Schijndel bedraagt €0,50 cent pkm

 

Losse Album verkoop maar ook een mooi cadeau bijvoorbeeld voor Opa & Oma

  • Album 15x15 incl 16 bladzijden: +€54,00 (+/- 20 foto's)
  • Album 20x20 incl 16 bladzijden: +€67,50 (+/- 30  foto's)
  • Album 15x15 incl 30 bladzijden: +€90,00 (+/- 40 foto's)
  • Album 20x20 incl 30 bladzijden: +€150,00 (+/- 50 foto's)

Houten uitvoering USB met alle gekozen beelden van de reportage €12,50

Tijdens onze studioafspraak, laat ik je graag de mogelijkheden zien betreft:

  • FineArt foto prints
  • Diverse wanddecoratie's / de meest verkochte
  • Extra opties om je Album mee te personaliseren

Jullie wensen voor een lifestyle baby shoot

Ben je zelf in verwachting of ken je iemand die in verwachting is en binnenkort gaat bevallen? Ik beantwoord graag al je vragen over baby fotografie bij mij als fotograaf.

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.
Als je het fijn vindt, mag je me natuurlijk ook direct bellen op  0612708717.

 

Wil je meer informatie en / of mijn beschikbaarheid weten? Vul dan vrijblijvend het formulier in.