Intieme fotoshoot van jullie gezin

Je gezin is je alles! Er gaat niets boven lekker samen zijn met de mensen waar je om geeft. Dit is vaak waarom je als gezin ook zo’n belangrijk centraal punt vormt in elkaars leven. De hoogste tijd om je gezin eens op de gevoelige plaat vast te leggen, waarbij de prijs & tijd verpakt zijn in een unieke actie!

Een ware beleving

Een fotoshoot van je hele gezin bij mij is niet zomaar een statische fotoshoot. Het is lifestyle fotografie verpakt als een ware beleving, ik ga met jullie mee in de dynamiek van jullie gezin, spontaan de foto’s nemen op de momenten die de emotie vangen. Voor mij ook een feestje om te beleven hoeveel plezier jullie onderling hebben.

Vaak zijn het de vrouwen die het initiatief nemen tot fotoshoot maar grappig genoeg zijn het vaak de mannen die benoemen hoe ze genoten van de fotoshoot.

Bij mij staat lifestyle fotografie voor een professionele fotoshoot op locatie samen zorgen we voor een ontspannen sfeer en een vleugje creativiteit, waardoor we samen de mooiste foto’s kunnen maken. De door mij geselecteerde datums en tijden komen via mijn website online. Vanaf nu heb je geen excuses meer dat het te duur is, of teveel tijd in beslag neemt. Want in 20 minuten heb ik de meest uitlopende beelden van jullie gezin die er ECHT toe doen.   

 

Vorige week hebben wij foto's laten schieten door Yvonne. Het zijn hele mooie pure foto's van ons mooie meisje met haar paps en mams. Alle lof naar Yvonne, wat een topper is dat! Onze dame was niet helemaal lekker maar daar speelde Yvonne perfect op in! Uiteindelijk is daar niets van te zien op de foto's en zijn wij super blij met het resultaat en krijg ik leuke reacties op haar foto's en de manier van fotograferen. Zet hem op Yvonne, en mocht er een volgende shoot plaats vinden dan komen wij zeker bij je terug.

Anouk

 

LET OP: deze pakketten zijn alleen op door mij geselecteerde datums & tijden te boeken. Via facebook en instagram maak ik de aankondiging bekend. Wees er snel bij, want deze mini's gaan altijd erg hard!    

 

Extra opties Album alleen in combinatie met de Mini Reportage

  • Upgrade naar een 15x15 incl 16 bladzijden: +€39,00
  • Upgrade naar een 20x20 incl 16 bladzijden: +€52,50

Houten uitvoering USB met alle beelden van de reportage €12,50

 

Wil je liever een mini reportage boeken op een eigen moment? Dat kan! Deze shoots kunnen alleen op een doordeweekse dag / avond gepland worden tegen het tarief van €150 incl 3 digitale bestanden. Bijkopen van digitale bestanden is absoluut mogelijk voor €15 per stuk. (inclusief een kleuren & zwart/wit bestand) De shoot duurt ongeveer 30 a 45 minuten.  

 

Jullie wensen voor een gezinsfotoshoot

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie, in de vorm van deze unieke mini reportage?

Vul onderstaand contactformulier in en ik zet jullie op de mailing rondom de datums en tijden. Als je het fijn vindt, mag je me natuurlijk ook direct bellen op  0612708717. Heb je liever een uitgebreide gezinsreportage? Dat kan natuurlijk ook en kom ik graag met je in contact om je wensen door te bespreken.