Home » Portfolio » Gezin

Intieme fotoshoot van jullie gezin

Je gezin is je alles! Er gaat niets boven lekker samen zijn met de mensen waar je om geeft. Dit is vaak waarom je als gezin ook zo’n belangrijk centraal punt vormt in elkaars leven. De hoogste tijd om je gezin eens op de gevoelige plaat vast te leggen!

Een ware beleving

Een fotoshoot van je hele gezin bij mij is niet zomaar een statische fotoshoot. Het is lifestyle fotografie verpakt als een ware beleving, ik ga met jullie mee in de dynamiek van jullie gezin, spontaan de foto’s nemen op de momenten die tonen wat er leeft. Voor mij ook een feestje om te beleven hoeveel plezier jullie onderling hebben.

Vaak zijn het de vrouwen die het initiatief nemen tot fotoshoot maar grappig genoeg zijn het vaak de mannen die benoemen hoe ze genoten van de fotoshoot.

Bij mij staat lifestyle fotografie voor een professionele fotoshoot op locatie, een plek die jullie mooi vinden, of die voor jullie speciaal is. Ik zorg voor de ontspannen sfeer en een vleugje creativiteit, waardoor we samen de mooiste foto’s kunnen maken.

 

Vorige week hebben wij een lifestyle shoot laten schieten door Yvonne. Het zijn hele mooie pure foto's van ons mooie meisje met haar paps en mams. Alle lof naar Yvonne, wat een topper is dat! Samen hebben we een voor ons een mooie locatie uitgekozen, wat natuurlijk heerlijk is om daar samen een veilige plek voor uit te kiezen passende bij onze dochter. Onze dame was niet helemaal lekker maar daar speelde Yvonne perfect op in!Uiteindelijk is daar niets van te zien op de foto's en zijn wij super blij met het resultaat en krijg ik leuke reacties op haar foto's en de manier van fotograferen. Zet hem op Yvonne, en mocht er een volgende shoot plaats vinden dan komen wij zeker bij je terug.

Anouk

Jullie wensen voor een gezinsfotoshoot

Zijn jullie op zoek naar een fotografie voor gezinsfotografie, bij jullie thuis of buiten op locatie?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op. Als je het fijn vindt, mag je me natuurlijk ook direct bellen op  0612708717.

 

Voor meer informatie en of beschikbaarheid kun je het formulier invullen. Ik kijk er naar uit iets van je te horen en wellicht te ontmoeten.