Home » Portfolio » Cakesmash

Een super toffe Cakesmash van je mooie kindje!

Je kindje alweer bijna 1 jaar, wat is dit jaar aan je voorbij gevlogen. Nu tijd voor een eerste verjaardagsfeestje, een super speciaal moment. Vrienden en familie die daarbij uitgenodigd gaan worden om dit samen met jullie te vieren.

Hoe leuk is het dat verjaardagfeestje alvast te vieren in mijn daglichtstudio? En deze foto’s te gebruiken voor een uitnodiging? Voel je welkom om samen met mij, die voorpret volop te beleven. 

Gaaf toch? Die spontane beelden, om van te smullen!

Gegarandeerd succes, want wat is dit een geweldig leuke shoot. We starten met neutrale foto’s, zodat je altijd weer up to date bent met een mooie portret foto van je kindje rond dit eerste levensjaar. Daarna gaan we smashen. Elk kindje heeft een eigen tempo om te willen en durven smashen. We maken er met zijn alle een feestje van en sluiten aan bij het tempo van je kindje. Niet alleen het kindje zal genieten, maar zeker weten ook mama en papa.

Wil je daarna nog een bad sessie? Dat kan! We maken er een reportage van, die we helemaal op jullie wensen aanpassen. Te denken aan de kleding, het taartje en de uitnodigingen die tot in detail op maat worden ontworpen. Voorbeelden hiervan zijn tijdens de sessie te bewonderen in mijn studio. Zie ik jullie in de studio? Deze shoot is alleen op dinsdag en woensdag te boeken.

CakeSmash time! 
We hebben een cake smash shoot gedaan bij Yvonne. Wat was t leuk en wat was de decoratie in de studio mooi! Sam moest even wennen, maar was zo op haar gemakje met Yvonne en Janne. Ze mocht lekker haar gangetje gaan en zichzelf zijn. Daar zijn super mooie foto's uit gekomen, gewoon zoals ze is en lekker spontaan. Na de cake smash nog even in badje, dat vond ze geweldig! Lekker kliederen en weer schoon! Yvonne heeft voor onze Sam haar verjaardagskaartje ontworpen en is heel mooi geworden! Onze wensen heeft ze er in meegenomen en in overleg heeft ze het perfecte kaartje gemaakt voor Sam haar 1e verjaardag. 
Bijzonder om zo'n mooie shoot te doen voor haar 1e verjaardag!

Elske

Jullie wensen voor een Cakesmash

Ben je op zoek naar een fotograaf die een mooi moment voor jullie familie op een professionele wijze kan vastleggen?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op. Als je het fijn vindt, mag je me natuurlijk ook bellen op  0612708717.

 

Wil je graag meer informatie betreft een Cakesmash reportage?

Of mijn beschikbaarheid opvragen?

Ik zie je berichtje graag in mijn inbox verschijnen.